Natalia doet straffe aankondiging over Bart Peeters: "Het mag nu geweten worden"
COS
Natalia doet straffe aankondiging over Bart Peeters: "Het mag nu geweten worden"
Foto: GoPlay

Natalia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum op het podium. Ze brengt daarom een gloednieuw album uit. Op 21 april verschijnt 'Hallelujah to the beat'.

Natalia was woensdag te gast in 'De Tafel van Vier'. Ze vertelde er over haar nieuwe album. Daarover mocht ze nog iets vertellen, iets wat tot nu toe een soort geheim is gebleven. "Da's keiplezant! In principe mag het nu geweten worden", kondigde Natalia aan.

"De zekere persoon die ik tegenkwam om de songs te schrijven, dat was Bart Peeters", onthult de zangeres. "Wij hebben een jaar samengewerkt. Ik stond een jaar in dienst van Natalia", vertelt Bart.

Maar waarom mochten wij dat niet weten? "Om de simpele reden dat het overduidelijk is: het vertrekt bij haar, het eindigt bij haar. Het is totaal de plaat van Natalia, het is niet de plaat van Natalia en Bart Peeters. Een songwriter of producer is niet belangrijk", zegt Bart.

"Ongelooflijk fantastisch mooi proces"

Bart en Natalia hebben veel gesprekken gevoerd. "Voor mij waren dat de mooiste momenten, die aan de basis liggen van die plaat", zegt Natalia. "We hebben heel veel gesproken over het leven en alles wat erbij komt kijken, over vriendschap, over moeder worden... Het is ongelooflijk om dat te kunnen delen met iemand die dat ook heel goed kent."

"Wat heel belangrijk om te vertellen is, is dat Bart heel goed kan luisteren", zegt Natalia nog "Ik ben geen songwriter, ik heb wel songs geschreven met andere mensen, maar Bart is een heel rappe. Da's ongelooflijk. Het was een ongelooflijk fantastisch mooi proces."

Meer nieuws

Meer nieuws

.