Na Laura Tesoro nu ook Metejoor en K3'tje Julia Boschman slachtoffer van juicekanaal
COS

De Nederlandse juicekanalen richtten zich tot voor kort uitsluitend op BN'ers. Nu lijken ook BV's in het vizier te komen.

Laura Tesoro moest eerder dit jaar op juicekanaal Reality FBI lezen dat haar vriend Jordan Butler was vreemdgegaan. Van het vermeende bedrog zou helemaal geen sprake zijn; de tijdlijn die de vrouw in kwestie had gegeven, klopte immers niet.

Bij Laura ging het om een ietwat klein juicekanaal. Maar nu lijkt dé roddelkoningin van Nederland ook haar zinnen te hebben gezet op BV-land. Yvonne Coldeweijer kwam deze week plots met een wel erg ongeloofwaardige roddel over Metejoor en Julia Boschman van K3 op de proppen.

"Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van 'The Voice Kids' meerdere malen is vreemdgegaan met collega-coach en zanger Metejoor", schreef Yvonne. Van spionnen kreeg ze ook meer 'details' over de situatie. Zo zouden de artiesten in een Antwerps hotel hebben afgesproken.

Ook zou Julia in Bergen-op-Zoom, waar het K3'tje woont, zelf rondbazuinen wat ze uitgespookt heeft. Waar Yvonne het de afgelopen maanden al meermaals aan het rechte eind had met haar 'juice' over André Hazes, Marco Borsato of Lil' Kleine lijkt ons deze roddel toch gewoon dit: een kwalijk gerucht.

Julia was op het moment van de opnames van 'The Voice Kids' amper één maand een K3'tje. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat de blondine haar prille carrière op die manier op het spel zou zetten. Metejoor is bovendien al vier jaar samen met zijn vriendin Britt. En Julia heeft op haar jonge leeftijd - ze is nog maar 20 - al zo'n drie jaar een relatie met Ben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.