Metejoor schrikt wanneer hij plots uitgemaakt wordt: "Je hebt het hoog in je bol"
COS
Metejoor schrikt wanneer hij plots uitgemaakt  wordt: "Je hebt het hoog in je bol"
Foto: VTM

Metejoor is niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Elke single die hij de afgelopen twee jaar uitbracht belandde in de top 10 van de Vlaamse Ultratop.

Joris Van Rossem maakt al enkele jaren muziek als Metejoor, maar brak begin 2021 echt door met zijn hit '1 op een miljoen'. Metejoor is intussen aan een tour begonnen met als hoogtepunt twee Sportpaleis-concerten op 3 en 4 november.

Al dat succes zou een mens weleens kunnen veranderen. Metejoor denkt niet dat hij het type is dat naast zijn schoenen zou gaan lopen. "Onlangs werd ik uitgemaakt bij een discotheek", zegt Metejoor in Nina.

Na een optreden wou hij zijn band trakteren, maar er stond een hele rij mensen die met hem op te foto wilden. "Dat bleef maar duren. Op een bepaald moment zei ik: 'Ik wil nu naar mijn band, sorry.' En dan kwamen de verwijten."

"Dat ik 'ne klootzak' was. Dat is het 'hoog in mijn bol' had. Ik weet dat dat niet zo is, maar daar denken sommigen anders over. Ik mag blij zijn, fier zijn, vertrouwen hebben. Maar dat is niet hetzelfde als naast je schoenen lopen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.