Metejoor emotioneel door woorden van zus Lisa: "Dat is helemaal niet normaal"
COS

Metejoor groeide de afgelopen twee jaar uit tot een van de meest succesvolle Vlaamse zangers. Haast elk nummer dat hij uitbrengt, wordt meteen een hit.

Het had zomaar gekund dat we Joris Van Rossem nooit hadden leren kennen als Metejoor. De Kempense zanger kampt namelijk met faalangst. Daar weet zijn zus Lisa alles van. In 'De wonderjaren' heeft Lisa een bijzondere boodschap voor haar broer.

"Bij dezen wil ik even laten weten dat ik supertrots op je ben, op de persoon die je nu bent en waar je nu staat", zegt ze. Ze herinnert Joris aan het moment dat ze voor het eerst naar de studio van Hans Francken reden. Van de stress en faalangst moest Metejoor aan de kant van de weg overgeven.

"Als je dan ziet waar je nu staat. Je krijgt zonder enig probleem iedere zaal recht. Dat je, ik zeg maar iets, een Sportpaleis verkoopt. Het is allemaal maar normaal, maar eigenlijk is het helemaal niet zo normaal", bedenkt Lisa zich.

"Ik wil even laten weten dat ik supertrots ben, echt oprecht, en dat ik ook heel blij ben dat ik er een deel van mag uitmaken als je backing vocal", aldus Lisa. Metejoor bekijkt de video met waterige ogen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.