Marie Verhulst doet verrassende onthulling over Hanne, Marthe en Julia van K3
COS
Marie Verhulst doet verrassende onthulling over Hanne, Marthe en Julia van K3
Foto: Instagram @studio100

Marie Verhulst werd eind 2019 voorgesteld als het nieuwe 'extra' baasje van Samson. Pas sinds enkele maanden kon Gert Verhulst zijn dochter officieel het stokje doorgeven.

Marie Verhulst startte haar Studio100-carrière door als vakantiejob als regie-assistent aan de slag te gaan. Daarna was er 'Ghost Rockers' en nu 'Samson & Marie'. Een zakelijke functie binnen het bedrijf, daar liggen haar ambities absoluut niet.

Het artistieke ligt Marie veel beter, maar dat wil niet zeggen dat de dochter van Gert Verhulst aan de zijlijn toekijkt.  "Als het over Samson gaat, liggen veel beslissingen bij mij", benadrukt Marie in Dag Allemaal. "Ik schrijf mijn bindteksten zelf, bepaal welke liedjes er gezongen worden, wat ik aandoe..."

Bij de meisjes van K3 ligt dat natuurlijk anders. "Dat wordt beslist voor hen. Je kan niet drie meiden loslaten en zeggen: 'Doe maar!'", zegt Marie, die overigens nauw samenwerkt met de meisjes van K3. "Ik heb mee hun laatste show geschreven en ben er regie-assistent", onthult Marie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.