Kopzorgen voor Regi na verloving met Kristel: "Doet er alles aan om me het leven zuur te maken"
COS
Kopzorgen voor Regi na verloving met Kristel: "Doet er alles aan om me het leven zuur te maken"
Foto: VRT

Regi Penxten gaat tegenwoordig met een enorme glimlach door het leven. Hij heeft dan ook een prachtige vrouw aan de haak geslagen met verloofde Kristel Hubeny.

Regi Penxten en Kristel Hubeny bereiden hun huwelijk voor. Dat zou begin 2024 plaatsvinden. Waarschijnlijk trekken Regi en zijn gezelschap daarvoor naar warmere oorden. Het zou niet vreemd zijn als ze in Zuid-Afrika trouwen. Daar vroeg Regi Kristel in april namelijk ten huwelijk.

Regi en Kristel wonen niet officieel samen, maar dat zou binnenkort weleens kunnen veranderen. Regi zal dan wel gewend moeten raken aan Kristels huisdieren. "Ze heeft twee katten: één lief straatkatje genaamd Aya, maar ook een fucking dure raskat die Lamar heeft, naar Kendrick Lamar", zegt hij in Humo.

"Ik weet niet wat ik hem ooit misdaan heb, maar dat beest moet mij niet en doet er alles aan om me het leven zuur te maken. Nog los van het feit dat hij me altijd probeert te laten struikelen, heeft hij al meermaals een drol in mijn bed gelegd, en ook al eens een dode muis vlak naast me in de zetel."

"Eén keer wilde ik de oprit oprijden, maar hij zat pal in het midden naar me te staren, met die stomme rode laserogen van 'm. En die kat bougeert niet, hè? Nadat hij die staredown contest had gewonnen, is hij dan ook nog eens op het stoffen dak van mijn cabrio gaan zitten. Heel mijn auto vol kattenhaar! Dat beest is gewoon evil", besluit Regi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.