Klaasje Meijer maakt zich opvallende bedenking na K3-carrière: "Moet ik eerst goed uitzoeken"
COS
Klaasje Meijer maakt zich opvallende bedenking na K3-carrière: "Moet ik eerst goed uitzoeken"
Foto: Photonews

Klaasje Meijer liet in 'The Masked Singer' een heel andere kant van zichzelf zien als Schorpioen. Dat het voormalige K3'tje erg goed kan zingen, mag wel duidelijk zijn.

Klaasje Meijer gaf bijna vijf maanden geleden al de K3-fakkel door aan Julia Boschman. Sindsdien is Klaasje met talloze nieuwe projecten bezig. Zo is ze bezig met acteren en gaat ze ook weer meer aan de slag met haar dwarsfluit.

Klaasje zou ook kunnen overwegen om solo te gaan zingen. Of ze dat van plan is? "Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik op dit moment die plannen niet heb, maar in de verre toekomst denk ik wel. Maar op dit moment nog niet", vertelde ze bij MNM.

"Ik denk, als ik dat ga doen, dan wil ik wel eerst goed zoeken naar wat mijn eigen muziekstijl is en echt zorgen dat het iets is waar ik echt achtersta, niet zomaar iets uitbrengen om het uit te brengen", benadrukt ze.

Klaasje zou met haar dwarsfluitachtergrond ook de klassieke richting kunnen uitgaan. Alleen: "Op dit moment heb ik nog niet echt een idee hoe ik dat dan met elkaar zou moeten combineren. Ik heb nog een beetje tijd nodig", besluit ze.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.