Julia Boschman van K3 verontwaardigd door Hanne en Marthe: "Heb je toch niks aan"
COS

Op 1 juli brak er een speciaal moment aan voor Julia Boschman. Het K3'tje stond voor het eerst in een uitverkocht Sportpaleis.

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman stonden op de Foute Party van Qmusic. Nadat de Sinterklaasshows en Studio 100 Rewind Parties eind 2021 werden geannuleerd en uitgesteld, was het voor Julia dus haar eerste echte Sportpaleis-ervaring.

In 'K3 vlogt' zien we hoe de meisjes uitleg krijgen over het verloop van hun optreden en wordt hen gewaarschuwd voorzichtig te zijn. Marthe en Hanne barsten allebei in lachen uit met wat binnenpretjes. Julia probeert echter goed op te letten.

De blondine richt zich vervolgens (gespeeld) verontwaardigd naar de vlogcamera. "Die zijn zo niet serieus aan het doen. Heb je toch niks aan! Mijn eerste keer in het Sportpaleis, probeer ik mij te focussen en te concentreren... Staan de dames zo...", maakt ze een 'kwetter'-gebaar.

"Mjah, Sportpaleis, wij staan hier elk jaar. Voor ons...", grappen Hanne en Marthe. "Stel je voor", lachen ze. "Dat kan niet in de vlog", reageert Julia, waarop ze snel zegt: "Stop het in de vlog."

Meer nieuws

Meer nieuws

.