Iedereen staat versteld van verborgen talent van Pommelien Thijs: "Slaap jij ooit?!"
LHX
Iedereen staat versteld van verborgen talent van Pommelien Thijs: "Slaap jij ooit?!"
Foto: Photo News

Dat Pommelien Thijs een echt multitalent is, heeft ze al meermaals bewezen. Nu kan ze nog iets aan haar lijstje toevoegen.

Pommelien Thijs is niet alleen een van de beste zangeressen en actrices van ons land, maar ze kan ook uitstekend met een naaimachine overweg. Op sociale media toont ze regelmatig haar creaties, die soms uit de gekste materialen zijn gemaakt.

De afgelopen tijd heeft ze iets nieuws geleerd: tapijten maken. Dat doet ze met een tuftmachine. De afgelopen weken deelde ze al enkele filmpjes van het proces op Instagram, maar met een nieuw filmpje laat ze weten dat het project eindelijk af is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

Het is een lang proces geweest met veel verschillende stappen. Zo maakte ze zelf het gigantische canvas waarop ze het tapijt getuft heeft en moest ze na het tuften alles vastlijmen, uitknippen en alle randen afwerken.

"Ik heb tijdens het proces echt wel veel respect gekregen voor mensen die tapijten maken", klinkt het. "Dit duurt zo lang." Gelukkig is ze erg blij met het resultaat.

Pommeliens volgers zijn enorm onder de indruk van haar prestatie en kunnen niet vatten hoe ze dit in haar weinige vrije tijd klaargespeeld heeft. "Slaap jij ooit?!", vragen ze zich af. "Volgens mij heb je echt meer uren in een dag dan ik." "Jij kan echt alles, hé!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.