Hugo Sigal openhartig: “Die beslissing heb ik genomen met de zegen van Nicole”
WVDS
Hugo Sigal openhartig: “Die beslissing heb ik genomen met de zegen van Nicole”
Foto: Photonews

Zanger en acteur Hugo Sigal een Nicole Josy waren een eenheid in alles wat ze deden, tot de ziekte van Alzheimer werd vastgesteld bij Nicole en Hugo meer opdrachten alleen moest ondernemen. Hij moet verder zonder Nicole door het leven.

Hugo Sigal heeft ondertussen heel veel tijd in zijn werk gestoken. Zo heeft hij ondertussen in theaterstukken gespeeld, geacteerd in #LikeMe. Maar ook zijn zangcarrière heeft hij ondertussen solo aangevat.

De solo zangcarrière van Hugo is ook steeds met Nicole in gedachten

Na de release van zijn eerste soloalbum heeft Hugo nu trots zijn eerst vinyl plaat uitgebracht met daarop het zomerse nummer ‘Saint-Tropez’. De zomerse meezinger werwijst ook deze keer nog naar Nicole. Zo zingt Hugo: “Ze is bij mij ook al is ze er niet meer”.

In Showbits krijgt Hugo de vraag of zich ooit schuldig heeft gevoeld over zijn beslissing om solo te gaan zingen. “Dit is wat ik moet doen, omdat ik weet dat wat ik nu doe, dat dat met de zegen van Nicole is”, is zijn antwoord.

“Nicole heeft me altijd gezegd, blijf doen wat je graag doet. Ik maar drie dingen: Zingen, dansen en acteren. En dat blijf ik doen, zolang het kan”, besluit Hugo het gesprek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.