Helmut Lotti verzwijgt het niet meer: “Ik heb goed nieuws”
PMN
Helmut Lotti verzwijgt het niet meer: “Ik heb goed nieuws”
Foto: Photo News

Het is een jaar geweest met een verrassende wending voor Helmut Lotti. Tijdens een optreden bij radiozender Willy bracht hij een rocknummer. Dat viel zo in de smaak bij iedereen dat hij later op Graspop stond en een album uitbracht.

Helmut Lotti heeft dit jaar een verrassende wending genomen in zijn muzikale carrière. Tijdens een optreden bij radiozender Willy bracht hij een rocknummer ten gehore, tot grote verbazing en enthousiasme van zijn publiek.

Dit optreden bleek zo'n succes dat het de deuren opende naar een geheel nieuw avontuur voor de zanger.

Al snel na zijn rockoptreden bij Willy werd Helmut uitgenodigd om op te treden op Graspop, één van de grootste metalfestivals in ons land.
(Lees verder onder de foto)

Het publiek op Graspop was aangenaam verrast door de onverwachte transformatie van Helmut Lotti, en zijn rockoptreden werd met veel lof ontvangen.

Dit succes smaakte naar meer en al snel bracht de zanger een nieuw album uit, waarop hij zich volledig richt op het rockgenre.

Niet alleen bracht Helmut een album uit, maar hij gaf ook verschillende concerten waarin hij rocknummers bracht.

Zijn fans waren nieuwsgierig naar wat deze nieuwe muziekstijl voor hen in petto had en waren enthousiast over de energieke en gedurfde uitvoeringen van Helmut Lotti.

Het was duidelijk dat de zanger zich volledig had gestort in deze nieuwe uitdaging en zijn passie voor de rockmuziek was voelbaar op het podium.

Helmut Lotti zelf is ook erg enthousiast over zijn nieuwe richting en laat weten dat hij geen plannen heeft om veranderingen aan te brengen in de nabije toekomst.
(Lees veder onder de foto)

"Wil jij dit jaar nog meerocken? Koop dan nog snel de laatste tickets voor zijn concert op 23 november in Cirque Royal in Brussel", laat Helmut weten.

"En ik heb nog meer goed nieuws", klinkt het. Helmut Lotti kondigt vol trots aan dat de 'Helmut Lotti Goes Metal' tour ook in 2024 zal worden voortgezet, met stops in diverse steden in België, waaronder Antwerpen, Charleroi, Gent, Oostende, Leuven en Luik.

Deze aankondiging zorgt voor nog meer vreugde onder zijn fans, die nu al reikhalzend uitkijken naar de concerten.

Het is duidelijk dat Helmut Lotti zichzelf opnieuw heeft uitgevonden en zijn muzikale grenzen heeft verlegd.

Met zijn energieke optredens en gedurfde muzikale keuzes heeft Helmut bewezen dat hij een veelzijdig artiest is die zich kan aanpassen aan verschillende stijlen.

Het is dan ook geen verrassing dat zijn fans reikhalzend uitkijken naar wat de toekomst nog meer voor hen in petto heeft.

Wie tickets wil bestellen voor een optreden van Helmut Lotti kan dit doen door HIER te klikken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helmut Lotti (@helmutlottiofficial)

Meer nieuws

Meer nieuws

.