Danny Fabry houdt het been stijf zelfs nu zijn zoon opnieuw moet leren praten: “Versta dat niet van hem”
PMN
Danny Fabry houdt het been stijf zelfs nu zijn zoon opnieuw moet leren praten: “Versta dat niet van hem”
Foto: Photonews

Danny Junior is de zoon van Danny Fabry. Danny Junior werd getroffen door een ernstige hersenbloeding. Hij moet opnieuw leren stappen en praten.

Danny Junior moet nog zeker tot het najaar in het revalidatiecentrum in Pellenberg blijven. Er wacht hem een lange, zware revalidatie. Een bezoekje van zijn vader zou een opsteker zijn.

Dag Allemaal contacteerde Danny Fabry om samen een bezoekje te brengen aan zijn zoon in het revalidatiecentrum. Danny weigerde dit. “Het is nu rustig en ik wil dat zo houden.”
 

Danny Fabry blijft elk contact met z'n zoon weigeren die ernstige hersenbloeding had

Julia is de mama van Danny Junior. Ze trof ook haar zoon aan meteen na de ernstige hersenbloeding. Ze redde uiteindelijk zijn leven.

“Het was wel te verwachten dat we van zijn vader niets zouden horen”, reageert Julia in Dag Allemaal. “Het zou onze zoon veel deugd doen, ook kracht geven. Uw kind blijft toch ook kind, wat er ook gebeurt?”

“Kwaad blijven over iets dat 30 jaar geleden gebeurd is, dat versta ik niet. Welk kind van 17 jaar doet geen stommiteiten? Ach, ik wil er geen woorden meer aan vuilmaken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.