Christoff komt met wel erg verrassend nieuws over relatie met ex-verloofde Ritchie
COS
Christoff komt met wel erg verrassend nieuws over relatie met ex-verloofde Ritchie
Foto: Instagram @christoffofficial

Christoff verraste iedereen toen hij in de lente van 2021 zijn breuk met Ritchie aankondigde. Ze waren al zo'n twee jaar verloofd.

Christoff benadrukte dat de breuk met Ritchie in alle vriendschap was verlopen. Dat bewezen ze ook. Ritchie duikt nog vaak op aan de zijde van Christoff. Ze zijn elkaar beste vrienden. Of is er toch meer aan de hand?

"Ritchie en ik ­komen supergoed overeen. Mocht je naar onze relatiestatus vragen, ik zou zeggen: 'It’s complicated.", zegt Christoff in Dag Allemaal. "Och, we weten het zelf niet. Maar de druk van te moeten trouwen is weg."

Volgens Christoff hoeft er geen etiket meer op hun relatie geplakt te worden. Ze wonen wel apart, maar zien elkaar vaker dan vroeger. Ritchie werkt ook als roadmanager van Christoff. "Het klopt gewoon beter zo.

"Hij is mijn veilige haven. Daten interesseert mij eigenlijk niet. Zolang Ritchie in mijn leven is, denk ik niet dat ik mij zal openstellen voor iemand anders", besluit Christoff.

Wat opvalt: de Instagrampost over het verbreken van hun verloving en relatie is verdwenen op de sociale media van Christoff. Dat lijkt ons een goed teken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.