Christoff doet schrikken: "Heeft mijn leven gered"
COS
Christoff doet schrikken: "Heeft mijn leven gered"
Foto: Play4

Christoff staat deze zomervakantie tientallen keren op het podium. De zanger heeft wel een gaatje gezocht om naar zijn tweede thuis te trekken.

Twaalf jaar geleden kocht Christoff een vakantiehuis in Estepona, aan de Spaanse Costa del Sol. In de zomer komt Christoff er niet vaak, dan heeft de zanger het zelf te druk en is het daar ook veel te druk. Toch zal hij een keer naar Spanje vliegen, omdat Lindsay en Lisa-Marie er een hele maand zijn. 

Doorheen het jaar trekt Christoff ongeveer om de veertien dagen naar Estepona. "Het is mijn tweede thuis. Voor mij is dat de plek waar ik helemaal kan ontspannen", zegt Christoff in Story.

"Sinds corona besef ik: de boog kan niet altijd gespannen staan. Ik moet mijn hoofd kunnen leegmaken zodat ik mij hier in België volledig kan smijten", bedenkt de zanger zich.

Christoff noemt Spanje zijn medicijn. "Ik heb al twee keer heel dicht bij een burn-out gestaan, maar dan kom ik naar hier, even weg van alles en iedereen. Spanje heeft al meermaals mijn leven gered. Hier valt er precies duizend kilo van mijn schouders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.