VTM bevestigt geweldig nieuws: 'Tien Om Te Zien' keert volgend jaar terug!
COS
VTM bevestigt geweldig nieuws: 'Tien Om Te Zien' keert volgend jaar terug!
Foto: VTM

Alle opnames van 'Tien Om Te Zien' zijn achter de rug. De komende zes zondagen kunnen we nog genieten van het muziekfeest op VTM.

Maar ook volgende zomer zullen we kunnen blijven genieten van 'Tien Om Te Zien'. VTM heeft namelijk officieel bevestigd dat het muziekprogramma terugkeert. Dat schrijft HLN.

Dat deed de zender woensdag al, na de laatste opname, met een bericht op sociale media. "Tien Om (volgend jaar terug) Te Zien", klonk het met een veelbetekenend bericht op Facebook.

Vorig jaar keerde 'Tien Om Te Zien' terug met een eenmalige aflevering vanuit Middelkerke. Willy Sommers en Anne De Baetzelier kregen versterking van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Na het succes van de eenmalige comeback keerde het viertal deze zomer met plezier terug voor een volwaardig seizoen.

Laura bevestigde meteen dat ze er ook volgend jaar bij is. "Dit was geweldig. Ik kan niet wachten om dit volgend jaar opnieuw te doen", schrijft de presentatrice en zangeres op Instagram Stories. Ook Willy, Anne en Aaron zullen wellicht ook weer van de partij zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.