Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Véronique heeft akelig nieuws, gemoederen lopen hoog op tussen Sam en Mieke
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Véronique heeft akelig nieuws, gemoederen lopen hoog op tussen Sam en Mieke
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.
 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in 'Familie'.

Mathias heeft het plan de Jan & Alleman een nieuw gezicht te geven. Jan brengt hem op een idee. Mieke voelt zich meer en meer als het vijfde wiel aan de wagen.

Ze probeert de grenzen met Sam duidelijk af te bakenen. Veronique is ervan overtuigd dat ze gestalkt wordt. Ze wil de politie inschakelen, maar Lars heeft een ander idee. 

Lars wil tot het uiterste gaan om Veronique veilig te stellen. Zij blijft zich zorgen maken. Veronique is geraakt door de bekommernis van Lars.

Louise probeert een portie broodnodige qualitytime met Raven in te lassen, maar dan daagt Jill op met nieuws. Raven komt voor een moeilijke keuze te staan. Yoko en Cédric maken kennis met Jans nieuwe liefde.

Yoko hakt ook een knoop door en beslist of ze al dan niet op het voorstel van Mathias wil ingaan. Yoko en Cédric proberen Jans nieuwe vriendin beter te leren kennen. Zij lijkt echter niet in haar kaarten te laten kijken.

Cédric twijfelt of zij wel de ideale match is voor Jan. Jamila wordt uitgenodigd voor een workshop in Milaan. Ze moet echter eerst Samira nog aan boord zien te krijgen.

Jelle geeft toe dat hij bang is om Jamila te verliezen. Mathias doet Vanessa een voorstel, maar zij twijfelt. Tussen Mieke en Sam is de spanning duidelijk voelbaar.

Yoko krijgt het niet over haar hart om de waarheid te vertellen tegen Mathias en besluit te liegen. Vanessa wil haar goed nieuws melden, maar komt voor een verrassing te staan.

Alfons is erg nerveus voor zijn volgende date met Karin. De gemoederen tussen Mieke en Sam lopen op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.