'K3 Zoekt K3'-kandidate neemt geen blad voor de mond: "Niet zoveel positieve herinneringen"
COS
'K3 Zoekt K3'-kandidate neemt geen blad voor de mond: "Niet zoveel positieve herinneringen"
Foto: YouTube - K3 Zoekt K3

In 'K3 Zoekt K3' werden opvolgers voor Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke gezocht. Die vonden Vlaanderen en Nederland in Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

In de finale van 'K3 Zoekt K3' kregen Lisa Michels, Jindra Van Schaijk en Lauren De Ruyck te horen dat ze geen deel zouden uitmaken van K3. Dat kwam hard aan bij de meisjes. 

"Nu heb ik de vrijheid om te zeggen dat ik niet zoveel positieve herinneringen heb aan 'K3 Zoekt K3'. Hoe ik neergezet werd, strookte niet met wie ik echt ben", geeft Lauren toe in Het Laatste Nieuws.

"Om dan elke week opnieuw te moeten lachen terwijl het diep vanbinnen niet juist aanvoelde, was heel moeilijk", aldus Lauren.

Voor Lauren was het destijds "K3 of niets" en dus ging ze psychologie studeren. Die studie heeft ze zopas afgerond. Ze hoopt alvast dat de deelnemers van 'K2 Zoekt K3' beter begeleid worden.

"De programmamakers mogen me gerust contacteren als psychologe, want ik weet perfect wat de kandidaten meemaken", aldus Lauren.

https://www.instagram.com/p/CQ4TT_BhpRt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.