VTM

'Huis Gemaakt'-kijkers reageren verontwaardigd: "Schandalig van de jury!"

door: COS
Huis Gemaakt-finalisten
Afbeelding bron: VTM

Het waren heftige, vermoeiende en emotionele weken voor de koppels in 'Huis Gemaakt'. De 3-koppige jury kwam de slaapkamers donderdag inspecteren en hakte moeilijke knopen door.

In Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek kon telkens slechts één van de twee koppels doorstoten naar de volgende ronde. De jury had goed nieuws voor Anaïs & Cedric, Eline & Younes en Alexia & Emiel. Voor Lien & Melvin, Melanie & Didier en Ines & Seb stopt het avontuur.

Op sociale media wordt er teleurgesteld gereageerd. "De beste waren Melanie & Didier. Ze maakten geen ruzie met niemand en konden heel goed werken. Die verdienden dit echt! Kijken niet meer waard nu, enkel als je van ruzie houdt.", vindt een kijker. "Onze cowboy is serieus bestolen!"

"Ocharme Didier & Melanie, is gewoon een topteam. Ik ben echt ontgoocheld. Ze waren de enige verdiende winnaars, tot in het detail afgewerkt", merkt een kijker op. "De besten zijn eruit. Melanie & Didier zijn twee harde werkers, perfect afgewerkt en dan afkeuren op een deken. Schandalig van de jury."

"Vind het oneerlijk. Smaken verschillen, maar de beste werkers zijn Didier & Melanie. Zij hadden moeten doorgaan. Niet te begrijpen. En groen verdiende sowieso eruit te gaan...", merkt nog een kijker op. "Groen mag van mij direct vertrekken." En: "Groen, pak je koffers maar."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!