Hartverscheurend voor Ruth Beeckmans: Dit is haar overkomen
LHX
Hartverscheurend voor Ruth Beeckmans: Dit is haar overkomen
Foto: VTM

Het is al twee jaar geleden dat Ruth Beeckmans haar partner Gary verloor. Twee jaar lijkt heel wat, maar het lijkt nog steeds onwerkelijk.

Ruth Beeckmans is weer volop aan het werk en probeert er, vooral voor haar dochters, steeds het beste van te maken. Toch wordt ze soms nog op pijnlijke wijze herinnerd aan het zware verlies dat ze heeft meegemaakt.

Zo droomde ze afgelopen nacht dat ze samen met wat vrienden, familie en haar gezin op een kerstmarkt was in het buitenland. "Op een bepaald moment verloren we elkaar even uit het oog en kon ik je niet meer vinden", schrijft ze op Instagram over Gary.

"Ik ging naar je op zoek. De kerstmarkt was bijzonder uitgebreid en ik liep de ene oude bekende na de andere tegen het lijf. Alsof ze me allemaal tegenhielden in de zoektocht naar jou. Alsof ze beter wisten."

Regelmatig zag ze iemand die op Gary leek en voelde ze zich hoopvol, maar de vreugde verdween telkens wanneer ze de persoon aansprak en die toch iemand anders bleek te zijn. 

"Ik kon je maar niet vinden. Ik werd verdrietiger en wanhopiger in mijn droomzoektocht. Maar de nachtmerrie begon pas echt toen ik wakker werd", schrijft ze. "Ik mis je zo, mijn allerliefste."

Haar volgers zijn erg geraakt door haar verhaal. "Moet echt vreselijk zijn", reageren ze. "Dikke knuffel." Uit bekend Vlaanderen komen er ook massaal veel reacties. Onder meer Sean Dhondt, Julie Van den Steen, Zita Wauters, Lies Vandenberghe, Leen Dendievel, Dina Tersago en Nathalie Meskens steken Ruth een hart onder de riem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.