Enis en Ana uit ‘Huis Gemaakt’ zijn heel duidelijk: Pijnlijk gevolg als ze verliezen
PMN
Enis en Ana uit ‘Huis Gemaakt’ zijn heel duidelijk: Pijnlijk gevolg als ze verliezen
Foto: VTM

De grote finale van ‘Huis Gemaakt’ komt steeds dichterbij. Vanavond is er de halve finale. Je kan het bekijken bij VTM.

Na een intensieve periode boordevol hard werk en de nodige emoties nadert het einde van Huis Gemaakt. De koppels zetten een allerlaatste keer alles op alles om hun huis tot in de kleinste details af te werken voor de komst van de jury. 

Tijdens de finaleweek heeft Dina nog een fijne verrassing voor de duo’s in petto: “Jullie mogen een vriend(in) of familielid vragen om een dag te komen helpen”, klinkt het. 

Onverwachte hulp die goed van pas komt, want aan het einde van de halve finale bezoeken juryleden Bart, Béa en Cerina de drie panden voor een laatste, grondige inspectieronde. Wie heeft de meeste vooruitgang geboekt en welke twee duo's gaan door naar de grote finale?
(Lees verder onder de foto)

Huis Gemaakt - Ana - Enis
VTM

Meteen weten dan ook Enis en Ana of ze de finale halen. Ze zijn er helemaal klaar voor. Het koppel bedenkt zich wat er zal gebeuren als ze verliezen.

“Dan spat heel onze droom uit elkaar”, zijn ze duidelijk in Het Nieuwsblad. “Lenen? Daar vrezen we voor. Dit is voor ons onbetaalbaar.”

Er is bij verlies geen keuze. “Dan blijven we in onze huurwoning. Er is dus maar één optie: winnen.”

Dinsdag is er de grote finale van ‘Huis Gemaakt’. Wie die wint, beslissen de kijkers. Die kunnen vanaf vanavond stemmen op de finalisten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.