The Masked Singer Belangrijk nieuws van Niels Destadsbader in 'The Masked Singer' eindelijk bekend: "Denk goed na, want is zeer belangrijke beslissing"
COS
Belangrijk nieuws van Niels Destadsbader in 'The Masked Singer' eindelijk bekend: "Denk goed na, want is zeer belangrijke beslissing"
Foto: VTM

Niels Destadsbader sloot de vijfde show van 'The Masked Singer' af met een mysterie. Hij had belangrijk nieuws te brengen aan de zeven overgebleven gemaskerde figuren.

Nu weten we eindelijk welk nieuws Niels Destadsbader met de Masked Singers is gaan delen. Hij komt met een verrassende wending. "Ik heb heel belangrijk nieuws voor jullie. Want één van jullie kan deze week totaal níet ontmaskerd worden", zegt hij.

"Nu zie ik jullie denken: 'Hoe? Wat? En wie gaat dat dan bepalen?'. Wel dat is het straffe: jullie gaan dat zelf bepalen. Dus kijk even goed rond: wie van jullie verdient het om absoluut door te gaan en kan deze week niet ontmaskerd worden? Denk er goed over na, want het is een zeer belangrijke beslissing...", besluit Niels.

Wie de vrijstelling in de wacht sleept, zal een ontspannen show tegemoet gaan. Voor de anderen wordt het spannend. Ze zullen namelijk voor het eerst twee keer optreden: met een solonummer en nadien in duel in een ultieme face-off. Allemaal proberen ze natuurlijk hun ware identiteit nog even verborgen te houden.

In het speurdersteam moet de mystery speurder van deze week zijn mannetje staan. Deze week is het namelijk aan Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen en Karen Damen om te speuren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.