Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' zet bloemetjes buiten in opvallend gezelschap dat we allemaal kennen
LHX
Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' zet bloemetjes buiten in opvallend gezelschap dat we allemaal kennen
Foto: VTM

Amy Courtens nam deel aan 'K2 zoekt K3' en schopte het daar tot in de finale. Ze verloor echter van Julia Boschman.

Dat Amy Courtens uiteindelijk geen K3'tje geworden is, betekent niet dat een carrière in de media voor haar niet is weggelegd. Integendeel, ze is vastbesloten om het te maken in de showbizz.

Zo zal ze vanaf maart 2024 te zien in de musical 'Hairspray' en werkt ze ook als influencer. Op Instagram heeft ze meer dan 95.000 volgers.

Dinsdagavond deelde ze in haar Instagramverhaal enkele bijzondere beelden. Ze is te zien in Bar Zar in Antwerpen, waar ze samen met een bont gezelschap, gesponsord door het Kroatische toerismebureau, Kroatische cocktails maakte.

Dat bonte gezelschap bestaat uit een resem bekende Vlamingen uit allerlei verschillende televisieprogramma's. Zo zijn er acteurs Evelien Van Hamme en Yemi Oduwale, die samen in 'Dertigers' speelden. Yemi is uiteraard ook een vaste waarde in 'Thuis'.

Daarnaast zien we Candice Martens, die 2020 deelnam aan 'Blind Getrouwd'. Ook zij heeft zich, net als Amy, volop op het influencen gestort.

Ook Dziubi Steenbergen, die vorig jaar nog aan Brecht De Geyter werd gekoppeld in 'Blind Getrouwd', is van de partij. Hij en Candice zijn goede vrienden geworden en zijn zelfs al samen op reis geweest.

Tot slot is er ook Julie Vanderzijl. Zij deed twee jaar geleden mee aan 'Big Brother'. Als dat geen verrassende en diverse groep is! Het lijkt erop dat Amy inmiddels helemaal thuis is in het wereldje.

Amy Courtens
Instagram @amy_courtens

Meer nieuws

Meer nieuws

.