Meghan Markle en prins Harry hebben belangrijk besluit genomen: “Het gaat over zijn familie”
PMN

Meghan Markle en prins Harry hadden het plan om met de feestdagen terug te keren naar Groot-Brittannië. Ze deden dat uiteindelijk niet.

Zo vierden Meghan Markle en prins Harry de feestdagen in de Verenigde Staten. Meghan en Harry zouden nu toch beslist hebben om terug te keren naar Groot-Brittannië.

Prins Harry zou aanwezig willen zijn op de ‘Invictus Games’. Die gaan dit jaar door van 16 tot en met 22 april in Den Haag.

De ‘Invictus Games’ is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben.

Prins Harry zou het niet willen missen. “Hij zou dan meteen ook naar Groot-Brittannië willen terugkeren om zijn familie nog eens te zien”, licht journalist Russell Myers toe in ‘The Sun’.

“Je zou aannemen dat Meghan ook naar de ‘Invictus Games’ met de kinderen komt. Ik denk dat het een redelijke gok is dat we hen in het nieuwe jaar terug gaan zien in Groot-Brittannië.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.