Sarah Puttemans heeft heel verrassend nieuws
PMN
Sarah Puttemans heeft heel verrassend nieuws
Foto: instagram@sarahputtemans

Sarah Puttemans zien we ook dit seizoen niet in ‘De Verhulstjes’. Ze is de vriendin van Viktor Verhulst. Ze doet een heel verrassende aankondiging.

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, zal dit seizoen niet te zien zijn in het populaire televisieprogramma 'De Verhulstjes'.

Maar dat betekent niet dat Sarah stilzit. Integendeel, ze heeft een verrassende aankondiging gedaan: ze gaat aan de slag bij de bekende radiozender Nostalgie.

Sarah zal tijdelijk te horen zijn in het ochtendprogramma 'team ochtend' op Nostalgie. Ze krijgt haar eigen rubriek op donderdagochtend, genaamd 'Sarah van de Socials'.
(Lees verder onder de foto)

In deze rubriek zal Sarah de luisteraars op de hoogte houden van de laatste social media nieuwtjes en trends.

De keuze van Nostalgie om Sarah aan te nemen is opmerkelijk, gezien haar achtergrond niet direct gerelateerd is aan de radiowereld.

Sarah is influencer en content creator. Toch lijkt de radio haar nu ook te trekken, en ze kan niet wachten om haar passie voor social media te combineren met haar nieuwe rol als radiopresentatrice.

Met de komst van Sarah bij Nostalgie zal Celine Van Ouytsel haar plek bij het ochtendprogramma tijdelijk afstaan.
(Lees verder onder de foto)

De luisteraars kunnen dan ook uitkijken naar een frisse en vernieuwende invulling van de ochtendshow met Sarah als nieuwe toevoeging.

Met haar expertise op het gebied van social media zal ze ongetwijfeld een interessante kijk geven op de huidige online trends en ontwikkelingen.

Hoewel we Sarah dit seizoen dus niet terugzien in 'De Verhulstjes', kunnen we haar wel bewonderen en beluisteren op de radio.

Sarah's nieuwe rol als radiopresentatrice biedt haar de kans om haar talenten verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We wensen haar dan ook veel succes bij Nostalgie en kunnen niet wachten om haar te horen in 'team ochtend'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.