Zien Radiostem Nasrien Cnops heeft formidabel nieuws
PMN
Radiostem Nasrien Cnops heeft formidabel nieuws
Foto: Instagram@nasriencnops

Radiostem Nasrien Cnops heeft geweldig nieuws te melden. Ze maakte het nieuws zelf bekend. De presentatrice deed dat op haar Instagram.

Radiostem Nasrien Cnops heeft fantastisch nieuws te delen met haar fans.

De 34-jarige presentatrice heeft haar vriend Gunther (36) ten huwelijk gevraagd, zo maakte ze bekend via haar Instagram-account.
(Lees verder onder de foto)


 

Het moment waarop Nasrien haar aanzoek deed was een complete verrassing voor Gunther.

"Zo'n 3-tal keer per week kreeg Gunther de vraag wanneer hij me ten huwelijk zal vragen. Na een verbouwing en twee nagezanten, wordt dat toch wel tijd?"

"Al vrij snel werd zijn antwoord een grijsgedraaid routinenummer: dat 'ik dat als zelfstandige, onafhankelijke vrouw perfect zelf kan doen.' Het is maar een woord", legt Nasrien uit.

Een maand geleden besloot Nasrien dan ook om Gunther te verrassen met het aanzoek van zijn leven. "Poserend voor een foto, ging ik op onorthodoxe wijze op mijn knietjes en vroeg hem of hij met mij wilde trouwen", gaat Nasrien verder.

"Na een oprechte 'Meende gij dees?', was 'Ja, uiteraard!' het antwoord."
(Lees verder onder de foto)

Nasrien en Gunther zijn al ongeveer vier jaar een gelukkig stel en hebben samen twee prachtige kinderen: Aren (2) en Tove (4 maanden). Het is duidelijk dat het paar er echt naar uitkijkt om hun leven samen te bezegelen met het huwelijk.

Het is duidelijk dat Nasrien en Gunther een mooi nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen en nu samen de spannende reis naar het huwelijk maken.

Het wordt ongetwijfeld een prachtige ceremonie met hun dierbaren, waarbij hun twee schattige kinderen een belangrijke rol zullen spelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.