Pijnlijk nieuws voor Sean Dhondt na onverwacht ontslag bij Qmusic
COS
Pijnlijk nieuws voor Sean Dhondt na onverwacht ontslag bij Qmusic
Foto: Qmusic

Het nieuwe radioseizoen gaat volgende week officieel van start. Bij Qmusic ging het seizoen deze week al van start.

Qmusic verliest dit najaar twee vertrouwde radiostemmen. Maureen Vanherberghen maakte enkele weken geleden haar overstap naar MNM bekend. Bij Qmusic was Maureen de afgelopen tijd in het weekend te horen. Bij MNM krijgt ze doordeweeks een vast namiddagblok. Zo kan ze in het weekend tijd doorbrengen met haar dochtertje Nelle.

Net voor de zomer was er nog verrassend nieuws voor de Q-luisteraars. Sean Dhondt kreeg te horen dat er in het nieuwe uitzendschema geen plek meer voor hem was. Vorige week was Sean voor het laatst te horen bij Qmusic vanuit het Q Beach House. Het werd een emotioneel afscheid voor Sean, die acht jaar voor de zender werkte.

Nu is bekend wie Seans plekje zal innemen bij Qmusic. Het gaat om Jolien Roets. Ook zij is al jarenlang een vaste waarde bij de radiozender, maar mag de Vlaming elke week door de namiddag loodsen. Jolien is net als Maureen een jonge mama. Met Hakim Chatar heeft ze twee kindjes. Ook zij wou waarschijnlijk betere uren omwille van haar gezin.

Dat Sean z'n plekje aan Jolien en niet aan een nieuwe stem kwijtgespeeld is, zal misschien nog een beetje pijnlijker aanvoelen voor Sean. Sean en Jolien konden het op Q namelijk goed vinden. Tijdens speciale uitzendingen werden ze vaak aan elkaar gematcht. Zo presenteerden ze in juni nog samen tijdens de Foute Week.

Meer nieuws

Meer nieuws

.