Zien šŸŽ„ Metejoor en Laura Tesoro overladen met reacties na optreden bij Qmusic
PMN
šŸŽ„ Metejoor en Laura Tesoro overladen met reacties na optreden bij Qmusic
Foto: Qmusic

Vanochtend waren Metejoor en Laura Tesoro op bezoek bij radiozender Qmusic. Ze gingen langs in de ochtendshow met Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Dat deden ze niet zomaar.

Vanochtend was er veel opwinding bij radiozender Qmusic toen Metejoor en Laura Tesoro op bezoek waren in de ochtendshow met Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Metejoor en Laura Tesoro verrasten iedereen door een adembenemend duet te brengen. Samen zetten ze een geweldige performance neer van het nummer 'Wat Wil Je Van Mij' van Metejoor.

Het resultaat was verbluffend en ontving enorm veel positieve reacties. 
(Lees verder onder de foto)

Nadat het duet werd uitgezonden, stroomden de lovende reacties binnen via sociale media. "Een topduo", lees je in vele Facebook-reacties.

"De stemmen passen zo goed bij elkaar, het is echt een perfecte match."

Het optreden werd al snel vergeleken met kippenvelmomenten, waarbij de luisteraars werden overrompeld door de schoonheid en emotie in de muziek. 

Metejoor en Laura Tesoro hebben bewezen dat ze niet alleen individueel getalenteerde artiesten zijn, maar ook als duo een geheel nieuwe dimensie creëren.
(Lees verder onder de foto)

Hun harmonie en chemie op het podium waren duidelijk voelbaar en raakten het hart van het publiek.

Het is dan ook geen verrassing dat er zoveel enthousiasme en bewondering is ontstaan na dit bijzondere optreden bij Qmusic.

Deze samenwerking tussen Metejoor en Laura Tesoro resulteert misschien dat ze samen eens een nieuw nummer uitbrengen. 

Voor Laura zou dat wel een heel grote, maar vooral ook verrassende stap zijn. Ze heeft altijd gezegd dat ze niet in het Nederlands wil zingen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.