Lotte Vanwezemael heeft wat aan te kondigen: "Supergoed nieuws!"
LHX
Lotte Vanwezemael heeft wat aan te kondigen: "Supergoed nieuws!"
Foto: Photonews

Seksuologe Lotte Vanwezemael is regelmatig te zien op televisie en te horen op MNM. Daarnaast maakt ze ook een bijzondere podcast.

Elke zomer is Lotte Vanwezemael te horen in de podcast 'Lotte gaat diep'. Daarin praat ze met verschillende BV's over relaties, seks en vriendschap.

"Ik heb supergoed nieuws!", laat ze weten in haar Instagramverhaal. "Er komt een nieuw seizoen van 'Lotte gaat diep'."

Ze wil alvast de hulp van haar volgers inroepen. "Ik ben op zoek naar gasten voor in mijn zetel. Dus welke bekende persoon of welk duo wil jij graag in mijn zetel zien en wie wil jij vragen stellen over relaties of seks?"

Ze heeft al massaal veel namen doorgestuurd gekregen. Daaronder zijn er veel die Lotte al eens in haar zetel ontvangen heeft. Onder meer Aaron Blommaert, Kelly Pfaff, Laura Tesoro, Klaasje Meijer en Bab Buelens zitten ertussen. "Check even VRT MAX of andere podcastplatformen en geniet ervan", maant ze haar volgers aan.

Dat het niet altijd gemakkelijk is om gasten te vinden voor haar podcast, heeft ze al eerder duidelijk gemaakt. Zo zou ze heel graag James Cooke ontvangen, maar die heeft het altijd te druk, vertelde ze in de podcast 'Sandermans zaken'.

Ook Niels Destadsbader vraagt ze elk jaar, maar die heeft nog nooit toegehapt. "Die zegt altijd: 'Lotteke, ik zal wel met jou praten over seks, een-op-een, maar dat hoeft te wereld niet te weten.'" Misschien lukt het dit jaar wél om hem te overhalen?

Meer nieuws

Meer nieuws

.