Lijst van genomineerden voor 'Zomerhit' veroorzaakt verontwaardiging: "Jullie zijn hen vergeten"
LHX

Van maandag 11 juli tot en met zaterdag 20 augustus gaan Siska Schoeters en Niels Destadsbader op zoek naar dé Zomerhit van 2022. Vandaag zijn de genomineerden bekendgemaakt.

'Zomerhit' wordt groter dan ooit, want dit jaar zijn er maar liefst twintig genomineerden in plaats van tien. Alleen recente Vlaamse singleproducties die tussen 3 juni en 1 juli 2022 zowel in de Ultratop als in de playlist van Radio2 stonden, kwamen in aanmerking.

In de lijst staan onder meer Clouseau, Laura Tesoro, Margriet Hermans, Mejeoor & Snelle, Niels Destadsbader, Regi & Emma Heesters en Willy Sommers. Dat klinkt veelbelovend, maar toch zijn er mensen die het oneens zijn met de selectie.

"Waar is CAMILLE?!", klinkt het massaal op sociale media. "CAMILLE is niet eens genomineerd? Dit is toch een grap?" Ook K3 is een opvallende afwezige. "Jullie zijn wel CAMILLE en K3 vergeten", schrijven heel wat mensen.

Dat zij de 'Zomerhit' niet zullen winnen, staat dus al vast. Het lot van de anderen ligt in handen van de luisteraars en kijkers. Vanaf vandaag kan je elke week één keer stemmen op je drie favoriete artiesten via de VRT NU-app. 

https://www.instagram.com/p/CflRwOjs8SH/?utm_source=ig_web_copy_link

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.