Kristel Verbeke heeft belangrijke waarschuwing over de solden: "Opletten"
LHX
Kristel Verbeke heeft belangrijke waarschuwing over de solden: "Opletten"
Foto: Photo News

Ex-K3'tje Kristel Verbeke heeft er sinds maandag een nieuwe job bij. Ze presenteert mee 'WinWin', het nieuwe consumentenprogramma van Radio2.

Het is Xavier Taveirne die de fakkel overneemt van Sven Pichal bij Radio2. Zijn nieuwe consumentenprogramma, dat 'WinWin' heet, is maandag van start gegaan.

Xavier krijgt er hulp van een heel team van experts. Eén van hen is Kristel Verbeke. Haar specialiteit is consumeren met een krap budget. 

Nu de koopjesmaand volop bezig is, heeft ze dan ook enkele nuttige tips. Zo kan het erg gezellig zijn om met vrienden te gaan shoppen, maar ook gevaarlijk. "Opletten voor een financiële kater", waarschuwt ze de luisteraars.

"Als je met vrienden gaat shoppen, ga je elkaar waarschijnlijk aanmoedigen om dingen te kopen die je niet nodig hebt." Ze geeft daarom het advies om, als je iets leuks gezien hebt, eerst nog even een toertje te gaan wandelen. Zo heb je de tijd om te beslissen of je het wel écht wil.

Daarnaast vindt ze het een goed idee om op lange termijn te denken. "Ik bepaal graag een budget voor een heel jaar", vertelt ze. 

Weten hoeveel je maandelijks kan spenderen aan kleren, kan namelijk voor heel wat rust zorgen. "Dan kan je naar de solden zonder schuldgevoel, omdat je weet: ik heb eigenlijk nog 200 euro om uit te geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.