Er is meer nieuws over de opvolging van Sven Pichal
LHX
Er is meer nieuws over de opvolging van Sven Pichal
Foto: VRT/Radio2

Tot hij eind augustus werd opgepakt, presenteerde Sven Pichal op Radio2 het consumentenprogramma 'De inspecteur'. Vanaf januari komt er een opvolger.

Al een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat Xavier Taveirne Sven Pichal zou opvolgen en een nieuw consumentenprogramma op Radio2 zou gaan presenteren. Tot voor kort waren daarover nog niet veel details vrijgegeven.

Eerder deze maand werd wel al bekendgemaakt dat Xavier hulp zou krijgen van onder meer Kristel Verbeke. Zij zal al haar tips delen om het leven betaalbaar te maken of te houden.

(Lees verder onder de post.)

Inmiddels is ook aangekondigd hoe het nieuwe programma gaat heten: 'WinWin'. De exacte invulling ervan zal anders zijn dan die van 'De inspecteur', vertelt Xavier aan Het Laatste Nieuws. "We zijn met een wit blad begonnen."

Naast Kristel Verbeke zal Xavier zich laten omringen met nog vijf andere experten en ervaringsdeskundigen. Dat zijn econoom en komiek Kamal Kharmach, financieel journalist Michaël Van Droogenbroeck, mediakenner Tim Verheyden, 'Karrewiet'-anker Meryem El Mandoudi en financieel expert Christ Sugira. 

'WinWin' zal vanaf 8 januari elke werkdag op Radio2 te horen zijn tussen 9 en 10 uur. Onder dezelfde naam komen er ook nieuwe podcasts en video's op VRT MAX die draaien rond consumentenzaken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.