Ronahi uit 'Big Brother' betrapt Ashley op leugen: "Heeft gedaan alsof"
LHX
Ronahi uit 'Big Brother' betrapt Ashley op leugen: "Heeft gedaan alsof"
Foto: Play4

Na acht weken in het huis moest de Limburgse Ronahi 'Big Brother' verlaten. Deze week is ze te gast in de podcast 'Het perspectief', waar ze haar ongezouten mening geeft over de andere bewoners.

Dat het tussen Ashley en Ronahi in 'Big Brother' niet echt boterde, was voor de kijkers wel duidelijk. In 'Het perspectief' vertelt Ronahi dat Ashley volgens haar niet altijd oprecht was.

"Ze is in week 1 naar huis gestuurd en heeft tijd gehad met haar familie en vrienden. Ze zei tegen ons dat ze niks had gelezen over 'Big Brother', maar daar geloofde ik zelf helemaal niks van. Niemand geloofde dat."

Zelf bracht Ronahi na haar exit meteen wat tijd door met haar familie en vrienden. "En wat je daar van info binnen krijgt...", herinnert ze zich. "Zij heeft die info dus ook gehad."

Ze zag duidelijk hoe Ashley veranderde toen ze terugkwam in het huis. "Ik denk dat zij dacht: ik weet wie favoriet is en ik weet hoe ik weer meer geliefd kan worden bij de kijkers." Ronahi vermoedt dat het daarom is dat Ashley zich zo vergevingsgezind opstelde tegenover Danny, die haar genomineerd had. "Ze wilde opeens ook met iedereen één op één praten. In week 1 deed ze dat niet."

"Ze heeft zich wel een beetje versproken, want de laatste twee weken vertelde ze toch een paar dingen. Toen wisten we dat we gelijk hadden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.