Kitty uit 'Big Brother' doet iedereen stevig schrikken met ziekenhuisfoto's
LHX
Kitty uit 'Big Brother' doet iedereen stevig schrikken met ziekenhuisfoto's

Twee jaar geleden nam de Nederlandse Kitty Mager deel aan 'Big Brother'. De kijkers zijn haar nog steeds niet vergeten.

Kitty maakte in 'Big Brother' een onvergetelijke indruk met haar roze pak, dat ze dagenlang aan had. Ondanks haar korte verblijf in het huis heeft ze nog veel contact met de andere bewoners.

2023 is voor haar een erg bewogen jaar geweest. Niet alleen kreeg ze een driedubbele armbreuk, ook moest ze vaarwel zeggen aan haar droom om machinist te worden. Inmiddels heeft ze een nieuwe job, die van buitengewoon opsporingsambtenaar.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Mager (@kitmager)

Ook 2024 is voor haar al heftig begonnen. Op Instagram maakt ze bekend dat ze maandag geopereerd is. "Niks ernstigs, wel pittig", schrijft ze bij enkele foto's uit het ziekenhuis.

Wat er precies aan de hand is, wil ze nog niet prijsgeven. "Later ga ik uitleggen hoe en wat", klinkt het. "Ben blij dat het achter de rug is. Op naar herstel!"

Heel veel van haar volgers steken haar een hart onder de riem. Ook de 'Big Brother'-community laat van zich horen. "Hopen op een spoedig herstel", schrijft Michel Hennipman. "Beterschap, maatje", wenst Nick Kraft haar. Ook Chelsea Ausma, Danny Völker en Salar Abbasi Abraasi wensen haar een vlot herstel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Mager (@kitmager)

Meer nieuws

Meer nieuws

.