Bockie De Repper doet pijnlijke onthulling waar Jani Kazaltzis niet blij mee zal zijn
LHX
Bockie De Repper doet pijnlijke onthulling waar Jani Kazaltzis niet blij mee zal zijn
Foto: Photonews

In de podcast 'Achter de schermen' is deze week Bockie De Repper te gast. Hij doet er een opmerkelijk verhaal.

In 'Achter de schermen' gaat het deze week onder meer over het kerstetentje van Play4. Daar waren gastheren Pieterjan Marchand en Jeff Bronders en gasten Bockie De Repper en Viktor Verhulst alle vier aanwezig.

Op een gegeven moment gingen Jeff en Bockie samen een sigaretje roken. Bockie vertelde Jeff over een wel héél bijzonder projectje van hem: de BV-spaarprot.

"Elke BV die naast mij een scheet laat, schrijf ik op", verklaart hij. "Dat is begonnen omdat er iemand een scheet liet toen we aan het roken waren. Ik ben vergeten wie, maar ik denk Pedro Elias."

Ook Rik Verheye staat al op zijn lijstje. De meest indrukwekkende naam is echter Jani Kazaltzis. "Die heeft naast mij ooit een scheet gelaten tijdens 'Viva la feta'."

Het frappante was dat het onmogelijk was om de scheet niet te horen, maar dat Jani er helemaal niets over zei. "Ik zat in een ongemakkelijke positie: ik heb te lang gewacht om het te benoemen en kon niet meer terug. Dus doe ik het maar in een podcast", klinkt het. 

Naar alle waarschijnlijkheid zal Gert Verhulst op een dag ook op zijn lijstje terechtkomen. "Ons vader staat bekend als een luide toeteraar", onthult Viktor. "Heel luid, zonder geur. Iedereen die al met hem heeft samengewerkt, weet dat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.