Pedro Elias maakt grote fout bij zijn dochtertje: "Heb haar gekwetst"
LHX
Pedro Elias maakt grote fout bij zijn dochtertje: "Heb haar gekwetst"
Foto: GoPlay

Met zijn partner Evelien heeft Pedro Elias twee kinderen, Rover en Bonnie. Uit een eerdere relatie heeft hij ook een oudere zoon, Mateo.

Het vaderschap heeft Pedro Elias wezenlijk veranderd. Sinds hij kinderen heeft, beseft hij dat het leven niet enkel meer rond hem draait. Er zijn nu mensen die voor hem belangrijker zijn dan hemzelf.

In slechts één situatie vindt hij het moeilijk om de noden van zijn kinderen voor te laten gaan op de zijne: aan tafel. "Dat is heel erg, besef ik", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Maar als ik in een een-op-eensituatie zit met mijn kind en ik zie daar nog een goed soldaatje liggen om in mijn ei te soppen? Dan pak ik dat soldaatje."

Soms kan hij daarin echt te ver gaan. Zo had Bonnie eens een zakje met bananensnoep – iets wat hij niet eens lekker vindt. Voor het slapengaan waarschuwde ze hem nog om ervan af te blijven. "Ik zag haar enkeltjes nog maar de trap op naar boven verdwijnen of ik had heel die zak al verorberd", herinnert hij zich. "Dat heeft voor boosheid gezorgd. Ik heb haar daar wel mee gekwetst."

Meer nieuws

Meer nieuws

.