Big Brother Na intieme beelden van Chelsea en Danny in 'Big Brother': Judy doet straffe onthulling
COS
Na intieme beelden van Chelsea en Danny in 'Big Brother': Judy doet straffe onthulling
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag moest Judy als eerste het 'Big Brother'-huis verlaten. Naar goede gewoonte ontvangen Liese Luwel en Naomi Timmerman de afgevallen bewoner in hun YouTube-programma 'No Biggie'.

Dat Judy het huis als eerste zou moeten verlaten, hadden zijzelf én haar medebewoners niet verwacht. Judy lag goed in de groep. Ze kon het vooral meteen goed vinden met Charlotte, Chelsea en Danny.

Die laatste twee deden ons afgelopen week een déjà vu krijgen naar vorig jaar. Toen werden ook Dimi en Vera snel heel close. Danny gaf aan Chelsea toe dat ze "helemaal zijn ding" was en ook Chelsea gaf toe hem wel leuk te vinden. Of Judy iets ziet gebeuren tussen Danny en Chelsea?

Er blijkt een diep gesprek te hebben plaatsgevonden tussen Judy, Chelsea en Charlotte. "Chelsea en Charlotte zeiden eigenlijk dat ze ook wel op vrouwen vallen, maar ook op mannen. Ze plakken er geen label op", vertelt Judy in 'No Biggie'.

"Dan vroeg Charlotte: 'Mocht je single zijn, zouden er mensen zijn op wie je zou kunnen vallen?' Dan zei Chelsea: 'Danny misschien wel.' Maar eerder Michelangelo ook", zegt Judy. Nu Michelangelo Chelsea genomineerd heeft, zullen die gevoelens wellicht niet meer komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.