James Cooke verrast over 'James De Musical': 'Naast Astrid Coppens heeft ook deze BV voorwaarden gesteld'
COS
James Cooke verrast over 'James De Musical': 'Naast Astrid Coppens heeft ook deze BV voorwaarden gesteld'
Foto: Play4

Vanavond is er de allerlaatste aflevering van 'James De Musical'. Dat wordt een 'making of'-aflevering, waarin James Cooke ons meeneemt achter de schermen van het programma.

In 'James De Musical' komen de BV's soms gespannen tegenover James Cooke zitten. Dat is echter nergens voor nodig. James en zijn redactie hebben niet de bedoeling om dingen bloot te leggen die de BV liever voor zich houdt. Zoals dat het geval was met John Bryan bij Astrid Coppens.

Of ze gevraagd heeft om hem niet te vermelden? "Tuurlijk, maar ik denk ook niet dat dat tot een van de vijf belangrijkste momenten uit haar leven hoort", vertelde James Cooke bij 'Play Café'. "Ik denk dat die wel opzij geschoven zijn door haar nieuwe man en door de geboorte van haar kinderen."

Ze heeft dus bewust gevraagd om het eruit te laten. "Ja, dat gebeurt. En ik vind dat ook niet erg. Wij vragen dat zelf: wat wil je echt niet dat we aanraken. Erik Van Looy heeft ook bij bepaalde dingen gezegd: 'Dat niet en dat niet'. En da's ook niet erg. Er is wel genoeg materiaal om vijf leuke momenten uit te halen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.