Astrid Coppens

Astrid Coppens is een model en actrice. We kennen haar o.a. van 'Astrid in Wonderland'. Ze heeft ook in heel wat bekende modebladen gestaan.

Model en actrice

Geboortedatum: 25 januari 1983
Geboorteplaats: Merksem
Bekendste films/programma’s:  Verborgen Verlangen, jurylid in de slimste mens ter wereld (2012), Astrid in Wonderland,…
Actief sinds: 1989

Biografie:
Astrid 'Nuyens' Coppens is geboren op 25 januari 1983 te Merksem. In 2001 werd Coppens ontdekt tijdens de wedstrijd Elite Model Look, die ze won voor België. Kort daarna vertrok ze naar Milaan, Londen, Parijs en New York en liep er modeshows voor Armani, Gucci, Ralph Lauren, Diesel, Gianfranco Ferré en Stella McCartney. Coppens heeft ook in heel wat bekende modebladen gestaan. Sinds 2013 heeft ze haar eigen kledinglijn Astrid Black Label, exclusief voor ZEB.

We kennen haar vooral ook van tv. In 2010 werd Coppens bekend in Vlaanderen door haar deelname aan het Vlaamse televisieprogramma 'Vlaamse Hollywoodvrouwen', dat werd uitgezonden op VTM. Ze was onder andere ook nog te zien 'Astrid in Wonderland'...

Astrid Coppens trouwde in 2005 met de rijke zakenman John Bryan. In 2013 gingen ze met ruzie uit elkaar. Het kwam nog tot een rechtszaak die Coppens uiteindelijk won. 

In 2016 trouwde ze met regisseur Bram Coppens. Samen hebben ze sinds 2020 met Billie-Ray een dochtertje.

Website: http://oneandonlyastrid.com/

Nieuws over Astrid Coppens