Als dat maar goedkomt! Verontwaardiging in 'Blind Gekocht': "Zo spelen met de gevoelens van mensen"
COS
Als dat maar goedkomt! Verontwaardiging in 'Blind Gekocht': "Zo spelen met de gevoelens van mensen"
Foto: Play4

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' van start. Presentator Jani Kazaltzis en interieurexperten Kelly Claessens en Bart Appeltans zijn opnieuw van de partij.

We moeten het na vier seizoenen wel voor het eerst zonder Béa Vandendael doen. Zij zwaaide af, omdat 'Blind Gekocht' niet meer te combineren viel met haar werk bij ERA. Kinga Kantorska volgt Béa op als nieuwe makelaar van het Play4-programma.

Een nieuwe makelaar betekent natuurlijk ook dat de kandidaten dit seizoen blinder dan ooit in het avontuur stappen. In een eerste trailer van het vijfde seizoen zien we dat de emoties weer alle kanten uitgaan. Zo is er veel vreugde, maar ook teleurstelling.

Die teleurstelling is - zoals in het verleden - vooral na de eerste bezichtiging van het huis. "Oei, oei, oei", verklaart alvast weinig goeds. "Dit maakt ons niet gelukkig", horen we nog een deelnemer zeggen. "Man, man, man. Zo spelen met de gevoelens van de mensen."

"Dat kan nu toch niet", klinkt het verder bij een van de deelnemers. "Eigenlijk komen we tot het besef dat we dit nooit hadden moeten doen", besluit een koppel. Als dat maar goedkomt! We zien het binnenkort in het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' op Play4.

https://www.instagram.com/reel/Cp2N64hKzdx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.