Valerie De Booser ontroert iedereen met prachtige woorden en beelden voor jarige Zita Wauters
COS
Valerie De Booser ontroert iedereen met prachtige woorden en beelden voor jarige Zita Wauters
Foto: Instagram @valeriedebooser

Het is vandaag feest bij de familie Wauters. Zita Wauters, de dochter van Valerie De Booser en Koen Wauters, viert vandaag haar achttiende verjaardag.

De achttiende verjaardag van Zita Wauters lieten Valerie De Booser en Koen Wauters niet passeren. Omdat Zita's verjaardag in de schoolweek valt, werd besloten haar feestje al op vrijdag te organiseren.

Nu is het pas echt feest, want op dinsdag 25 oktober mag Zita pas écht in de bloemetjes gezet worden. Dat doet mama Valerie met een filmpje vol fantastische beelden en een prachtige boodschap op Instagram.

"Kan niet slapen want vandaag wordt onze dochter 18 jaar en ik ben zoals elk jaar alles aan het herbeleven", schrijft Valerie op Instagram. "Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken."

"Je hebt me heel veel dingen geleerd in het leven als moeder en liefde is er één van. Ik vond mezelf toen ik moeder werd en dat heb jij als eerstgeborene gedaan. Voor altijd mijn meisje. Dikke proficiat met je 18de verjaardag." Gefeliciteerd met je verjaardag, Zita!

https://www.instagram.com/reel/CkHWwzxowPo/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.