Katja Retsin schrikt er enorm van bij haar drie kinderen: "Had ik nooit gedacht"
COS
Katja Retsin schrikt er enorm van bij haar drie kinderen: "Had ik nooit gedacht"
Foto: Photonews

Katja Retsin vierde deze zomer haar 23ste huwelijksverjaardag met Jan Schepens. Het koppel kreeg drie kinderen samen.

Katja Retsin en Jan Schepens zijn maar al te trots op hun drie kinderen Manou (17), Milla (14) en Matisse (10). Ze hebben alle drie wel iets met showbizz. Zo waren de kinderen van Katja en Jan dit jaar te zien in 'Het verhaal van Vlaanderen' op VRT 1.

Aan Showbizz24 vertelden Manou en Milla vorig jaar enthousiast over hun acteerambities. "Ik vind het superleuk om te doen. Het zit duidelijk in de familie", vertelde Manou. "Ik vind het altijd fijn om naar mijn mama en papa te gaan kijken omdat ik zelf acteren ook heel leuk vind."

"Ik acteer ook een beetje en houd ook van zingen en dansen. Ik doe elke zaterdag een beetje aan musical", vertelde Milla. "Ze zijn alle drie anders, maar hebben allemaal de liefde voor het podium gemeen", zegt mama Katja in Primo. "Zingen, dansen, acteren. Het zit er bij alle drie in. Vooral bij onze jongste."

Matisse is volgens Katja het grootste showbeest thuis. "We vinden dat fijn en herkennen ons in de dromen van onze kinderen. Ik had wel nooit gedacht dat die microbe zozeer aanwezig zou zijn, bij allemaal!"

Alle hobby's van de kinderen zijn op performen gericht. "We houden dat niet tegen, maar we weten dat werken in de media en showbizz niet de makkelijkste job is. We laten hen nu gewoon lekker doen wat ze graag doen. En dan zien we wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.