Kat Kerkhofs moet keiharde commentaar slikken: "Walgelijk wat je doet"
COS
Kat Kerkhofs moet keiharde commentaar slikken: "Walgelijk wat je doet"
Foto: Photonews

Het ziet er niet goed uit voor België op het WK voetbal. Zondag moesten de Rode Duivels een nederlaag verwerken tegen Marokko. Ze moeten donderdag winnen om naar de volgende ronde door te stoten.

Het verlies tegen Marokko was een grote klap voor de Rode Duivels. Ondanks het pijnlijke verlies hadden de voetballers ook iets om naar uit te kijken. Het was namelijk familiedag. Heel wat echtgenotes en kinderen van de Duivels kwamen diezelfde dag ook naar de match kijken.

Zo zagen we Kat Kerkhofs met zoontje Ciro in de tribunes supporteren voor papa Dries Mertens. Kat droeg een wit voetbal T-shirt met 'One Love' erop. En ook op Ciro's outfit waren die woorden te lezen. "Da's zeker dat!", reageert Natalia. Ook Niels Destadsbader, Tom Waes en Dina Tersago reageren enthousiast.

Toch krijgt Kat ook keiharde commentaar te lezen. "Walgelijk dat je je kind in dit politieke spelletje zet", klinkt het. "Je bent in een islamitisch land dat homoseksualiteit en de promotie ervan verbiedt. Je moet de overtuigingen van dat land respecteren", laat iemand anders zich scherp uit.

"Echt niet iets om trots op te zijn, hoor. Degoutant hoe je de regels in een ander land niet respecteert en hoe je jouw kind gebruikt om media-aandacht te krijgen. Als je met de homo-vlag wilt waaien, doe dat dan in een land waar het wel is toegestaan. En anders blijf je thuis op uw gat zitten."

https://www.instagram.com/p/Cleaae9IY4p/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.