Zien 📷 Jitske Van de Veire showt nieuwe string en komt met opvallend advies: "Swipe for the ass"
STG
📷 Jitske Van de Veire showt nieuwe string en komt met opvallend advies: "Swipe for the ass"
Foto: instagram@jitskevandeveire

Jitske Van de Veire neemt niet snel een blad voor de mond. Ze praat erg makkelijk over gevoeligere onderwerpen en gaat geen taboes uit de weg.

Jitske Van de Veire staat erom bekend geen taboe uit de weg te gaan. Ook dit weekend postte ze op Instagram een foto die al op heel wat reacties kon rekenen.

Het is niet de eerste keer dat Jitske zich bloot geeft op sociale media. Enkele weken geleden deelde ze nog een foto waarop ze naakt op haar bed ligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

De foto vormt meteen het bewijs dat intimiteit voor Jitske en Dym, haar toekomstige vrouw, geen struikelblok vormen. 

Stiekem die string tot net onder mijn navel trekken zodat ik toch een fijn en omarmend gevoel heb aan mijn buik.

Intimiteit en seksualiteit is volgens hen dan ook de sleutel tot succes. “We proberen elke dag seks te hebben, zelfs al is het erg druk”, klonk het eerder al in Humo. Dym denkt dat seks bij lesbische koppels vaak naar de achtergrond verdwijnt.

Op Instagram geeft ze haar volgers dan ook een erg opvallend advies. "Stiekem niet zo stiekem die string tot net onder mijn navel trekken zodat ik toch een fijn en omarmend gevoel heb aan mijn buik", schrijft ze bij de foto.

Een tip waar veel volgers blijkbaar al langer van op de hoogte zijn. "Doen we toch gewoon allemaal denk ik dan?! Of niet?", "Oh, mijn God, ik doe dat ook!" en,"You do you!", klinkt het onder meer in de reacties, "Je ziet er toch weer helemaal top uit", besluit nog een volger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.