Goedele Liekens "afgedreigd" omwille van nieuwe relatie: "Dat is eigenlijk niet oké"
COS
Goedele Liekens "afgedreigd" omwille van nieuwe relatie: "Dat is eigenlijk niet oké"
Foto: GoPlay

Goedele Liekens lijkt weer gelukkig in de liefde. Bij de première van de film 'Zillion' verscheen ze met een knappe man als date.

Dinsdag vroeg Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier' naar het liefdesleven van Goedele Liekens. James Cooke, ook te gast die avond, reageert meteen enthousiast: "Heb jij een man gevonden?"

Gert liet de foto zien die enkele weken geleden in Het Laatste Nieuws werd gepubliceerd. "Mooie man die ik daar bij heb, hè. Supermooie man", zegt Goedele nog enigszins mysterieus.

"Is het jouw vriend of niet?", vraagt James zich af. "Ja", reageert Goedele. Volgens Gert doet ze er wel heel geheimzinnig over. "Ik doe er niet geheimzinnig over. Hij heeft recht op zijn privacy, vind ik", benadrukt Goedele.

"Nu ga ik iets vertellen... Ik ben afgedreigd geweest door journalisten: 'Als je het ons niet vertelt, dan leggen we een fotograaf in de tuin.' Ik had zoiets van: weet je wat, hou het dan maar", zegt Goedele.

"Ze maken daar zoveel van. Da's eigenlijk niet correct. Je hebt geen enkele vorm van privacy op dat moment. Je kan niet op je gemak met iemand uitgaan, je amuseren. Dat is eigenlijk niet oké."

Meer nieuws

Meer nieuws

.