Wie had dat gedacht? Lesley-Ann Poppe duikt plots op in verrassend tv-programma
LHX
Wie had dat gedacht? Lesley-Ann Poppe duikt plots op in verrassend tv-programma
Foto: Photonews

Lesley-Ann Poppe werd bekend door haar deelname aan 'Komen eten' en 'De beste hobbykok van Vlaanderen'. Sindsdien is ze nog in tal van andere programma's te zien geweest.

'De Slimste Mens Ter Wereld', 'Stars for Life', 'Nonkel Mop', 'Beat da Bompaz'... Een tijdlang was Lesley-Ann Poppe te zien in een heleboel entertainmentprogramma's. Inmiddels is dat niet meer het geval.

Sinds 2015 is ze immers de eigenaar van een keten van schoonheidssalons. Ze heeft al regelmatig te kennen gegeven dat ze zich daarop wil focussen en enkel nog op televisie wil komen als het met haar zaak te maken heeft.

Daarop maakt ze nu een uitzondering. In het nieuwe seizoen van 'Huizenjagers' op Play4 gaan zij, haar man Kevin en haar drie kinderen namelijk op zoek naar een buitenverblijf in Knokke. 

Dat wordt vermoedelijk geen klein stulpje. Het budget dat ze voorzien hebben is 1.250.000 euro.

Dit is al het tiende seizoen van 'Huizenjagers'. Ook dit keer weer gebeurt alles volgens het traditionele recept: telkens stappen drie makelaars in het 'Huizenjagers'-busje en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers.

Vanaf 8 januari is het programma te zien op Play4. Lesley-Ann Poppe zal opduiken in de aflevering van woensdag 10 januari.

Lesley-Ann Poppe en Kevin

Meer nieuws

Meer nieuws

.