Ontroerend mooi gebaar van Aster Nzeyimana voor vriendin Lize Feryn
ASX
Ontroerend mooi gebaar van Aster Nzeyimana voor vriendin Lize Feryn
Foto: Photonews

Acht jaar geleden moest Lize Feryn veel te vroeg afscheid nemen van haar mama Marjan. De moeder van de populaire actrice overleed in 2017 aan de gevolgen van borstkanker.

Gisteren was het dag op dag acht jaar geleden dat Marjan de oneerlijke strijd tegen de vreselijke ziekte verloor. Op Instagram herdenkt Lize haar mama en deelt het ontroerend mooie gebaar dat haar vriend Aster Nzeyimana voor haar deed.

De lievelingsbloemen van Marjan waren zonnebloemen, zo blijkt uit het verhaal van Lize. “Deze ochtend vond ik in de douche een kleine uitgeknipte zonnebloem. En dan eentje op het koffiezetapparaat. En op mijn laptop. En in mijn handtas. Al betwijfel ik dat dit betere knip-en-plakwerk rechtstreeks uit de hemel komt – de printer ligt nog aan – ik weet zeker dat uw moederhart dit geweldig vindt”, klinkt het pakkend.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn)

“Ik geef Aster een kus en knipoog naar boven. Je bent nog hier, dat voel ik. Jouw lievelingsbloemen duiken te pas en te onpas op. Op verjaardagen, eerste draaidagen of gewoon op dagen dat ik je net iets meer mis dan anders”, besluit Lize.

Meer nieuws

Meer nieuws

.