Frances Lefebure doet onthulling over zoontje Saul: "Worstel ik nog steeds mee"
LHX
Frances Lefebure doet onthulling over zoontje Saul: "Worstel ik nog steeds mee"
Foto: VTM

Voor Frances Lefebure was 2023 een onvergetelijk jaar. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de geboorte van haar eerste kindje, Saul.

Op 1 oktober 2023 verwelkomden Frances Lefebure en Boris Van Severen de kleine Saul. Ze maakten het nieuws bekend met een prachtige foto op Instagram.

(Lees verder onder de post.)

Het is geen wonder dat Frances 2023 "het zotste jaar uit mijn leven" noemt. "Een kind van mij en de man die ik het liefst zie in de wereld groeide in mij en werd geboren", schrijft ze in een nieuwe Instagrampost.

Toch betekent dat niet dat ze sindsdien op een roze wolk zit, integendeel. De bevalling had ze zich heel anders voorgesteld.

"Mijn lijf besliste anders. Na twee dagen in een waas haalde men je zo zacht mogelijk uit mijn lijfje dat al te lang aan het afzien was. Maar we waren zo klaar voo rjou. Je mocht nu eindelijk komen. Niet op de manier die ik gedroomd had, maar met een keizerlijke snee."

Het littekentje van die keizersnede koestert ze. Toch moet ze toegeven dat ze er mentaal nog steeds mee worsteld.

Het is een verhaal dat ze, op zijn tijd, graag eens wil vertellen. "Omdat het belangrijk is. Omdat er nog te weinig over gepraat wordt. Omdat 'zolang het maar gezond is' naar mijn gevoel niet voldoet."

Heel veel van haar volgers herkennen zich in haar verhaal. "Dankbaar dat jij je forum gebruikt om dit onder de aandacht te brengen", reageren ze. "Het is niet zo makkelijk te plaatsen als iedereen van je verwacht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.