Flinke pech voor Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin
LHX
Flinke pech voor Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin
Foto: Play4

Het was deze week 'miljoenenweek' in 'Huizenjagers'. Om het 10de jubileum goed in te zetten, trok het programma een blik aan miljoenenhuizen open.

In de 'miljoenenweek' dook er een bekend gezicht op in 'Huizenjagers'. Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin zochten op woensdag naar een buitenverblijf in Knokke voor hen hun drie kinderen en hun twee honden.

Het budget dat ze daarvoor voorzien hadden, was 1.350.000 euro. Dat lijkt misschien gigantisch veel, maar uiteindelijk bleek het onvoldoende. 

Tijdens de zoektocht was er namelijk geen enkel appartement dat in aanmerking kwam. Nochtans kregen ze enkele pareltjes te zien.

Er was telkens één groot probleem: de appartementen waren te klein. Lesley-Ann en Kevin zouden immers graag stekje vinden met drie slaapkamers en twee badkamers.

"Ik ben er toch van verschoten", reageert Lesley-Ann in Het Laatste Nieuws op de tegenslag. "Ik dacht dat we voor een budget van 1.350.000 euro wel een groot appartement zouden vinden, maar in Knokke heb je voor dat geld enkel kleine appartementen."

Er meer budget voor uittrekken, zijn ze echter niet van plan. Ze verkiezen in plaats daarvan om gewoon naar La Réserve te blijven gaan, het viersterrenhotel dat een van hun vaste plekjes is. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.