Fans springen in de bres voor Astrid Coppens: “Een warme en lieve vrouw”
ASX
Fans springen in de bres voor Astrid Coppens: “Een warme en lieve vrouw”
Foto: GoPlay

Samen met Natalia kreeg Astrid Coppens de voorbije week heel wat bagger over zich heen. De reden: het inmiddels afgevoerde programma ‘Astrid en Natalia: Back to reality’. Voor heel wat fans van Astrid is het nu echt wel welletjes geweest.

Deze ochtend postte Astrid een aandoenlijk filmpje van zichzelf met haar twee kleine schatten (het fragment kan je onderaan dit artikel bekijken). Helaas kreeg de Antwerpse er in de commentaren weer van langs.

“Jammer dat je niet reageert op al de heisa rond jouw persoon. Gewoon doen alsof er niets aan de hand is, is niet oke. Het kan zijn dat de media veel opgeblazen heeft, maar aan jou om het uit te klaren”, klonk het in een eerste reactie op de Instagrampost.

Astrid besloot om op het bericht te reageren om naar eigen zeggen enkele leugens te ontkrachten. Meteen daarop sprongen heel wat fans in de bres. Een brug te ver volgens velen dat Astrid zich moet verantwoorden.

“Jullie worden op alles gepakt nu, wat er ver over is”, “Laat jullie niet klein krijgen”, “Je bent een warme en lieve vrouw” en “Alleen maar bewondering voor jou”. Astrid wordt bedolven onder hartverwarmende berichtjes. Ongetwijfeld welgekomen na een toch wel turbulente week voor de Antwerpse schone.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid)

Meer nieuws

Meer nieuws

.