Man van actrice Dorien Reynaert naar spoed gebracht
PMN
Man van actrice Dorien Reynaert naar spoed gebracht
Foto: PhotoNews

Actrice Dorien Reynaert en haar man Robin hebben een heftige weken achter de rug. Robin moest zelfs naar spoed gebracht worden. Dorien vertelt wat er precies aan de hand is.

Dorien Reynaert neemt ons mee terug naar vorige week. Toen is het allemaal begonnen. “Het begon met een keelontsteking waar Robin wel vaker last van heeft”, legt de actrice uit.

“Dit keer was het van in het begin al vrij pijnlijk en vrij serieus. Na twee dagen van pijnstillers en keelspray besloot hij naar de dokter te gaan.” De dokter oordeelde dat hij een virale keelontsteking had.

Toestand verslechterde
Robin kon nog mee naar de première van ‘Prison Party’. Het toneelstuk waarin Dorien meespeelt. “Maar nadien is zijn toestand alleen maar verslechterd”, legt ze verder uit.

“Hij kreeg elke meer pijn en kon steeds minder praten. Robin kon ook steeds minder eten. Zaterdag terug naar de dokter gegaan en opnieuw het verhaaltje van een virale keelontsteking.”

Donderdagochtend ging Dorien mee terug naar de dokter. Robin had nog steeds veel pijn en had al 5 dagen geen vast voedsel meer gehad. Hij was nog maar een schim van zichzelf.

Spoed
Dorien eiste dat er bloed zou worden getrokken. De dokter sprak nu van een beginnend abces. Robin moest 3x per dag antibiotica nemen en als het dan niet beter was naar spoed.

Het is uiteindelijk het laatste geworden. Daar moest Robin meteen aan baxter gehangen worden en kreeg hij vocht toegediend. Na een MRI-scan bleek dat hij twee abcessen in zijn keel had. Er zaten hoge infectiewaarden in zijn bloed en zijn lichaam was zo goed als uitgedroogd. “We waren dus niets te vroeg”, besluit Dorien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.